О, нет! Где JavaScript?
Ваш браузер не поддерживает JavaScript или же JavaScript отключен в настройках. Пожалуйста, включите JavaScript в браузере для корректного отображения сайта или обновите свой браузер на поддерживающий JavaScript. Включите JavaScript в своем веб-браузере, чтобы правильно просматривать этот веб-сайт или обновить веб-браузер, поддерживающий JavaScript.

Для кулінарів, котрі обожнює кухнею, а втомлюється від хаос на кухонній зоні!

Последнее обновление в 3 часа назад
T
TiffanyotherУчастник
Опубликовано 3 часа назад
Мені хочеться поділитися історією, що виникла з мене минулого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка захотіла, аби як кулінарний експерт зробила один святкове до великої події. Я, навіть не задумуючись, взялася гортати варіант на просторах Google і отримала несподіванку. Промучилася аж 1.5 години, і це ще щастя!, мов зомбі із ресурсу у бік другий сайт! Деякі рецепти виявилися нереально складні, інші - зі справжніми екзотичними компонентами, треті - із тоннами спонсорських посилань. Але раптом раптово я мені спало на думку щодо цей порятунок портал та за п'ять неймовірно швидких хвилин знайшла свою панацею - мрійливий вибір! Ця знахідка став настільки покроковим, що навіть навіть дванадцятирічна помічниця спромоглася мені підказати. Як результат ми разом зробили дивовижний солодкий шедевр, який перетворився на справжнім відкриттям святкового столу. Зараз усі мої тепер зацікавлені подруги цікавляться: "На якому сайті я відкрила настільки неймовірно класний рецепт?"
Сайт
Вы можете посмотреть все обсуждения на этом форуме.