О, нет! Где JavaScript?
Ваш браузер не поддерживает JavaScript или же JavaScript отключен в настройках. Пожалуйста, включите JavaScript в браузере для корректного отображения сайта или обновите свой браузер на поддерживающий JavaScript. Включите JavaScript в своем веб-браузере, чтобы правильно просматривать этот веб-сайт или обновить веб-браузер, поддерживающий JavaScript.

Як я навчилася готувати яловичий бульйон

Последнее обновление в 4 часа назад
J
JennareapeУчастник
Опубликовано 4 часа назад
Колись я думала, що зробити смачний бульйон неймовірно важко. Те, що виходило у мене зазвичай закінчувалися щось непевне з невиразним смаком, а м'ясо нагадувало підошву. Тому я обмежувалася швидкими розчинними супами, хоча завжди мріяла про справжню наваристу, прозору та запашну юшку, яку можна було скуштувати в гарних закладах.

Ситуація кардинально змінилася, одного разу я випадково відкрила веб-сторінку masterdoma.vinnytsia.ua. Там було стільки всього цікавого! Переглядаючи публікації, я побачила той найголовніший — «Рецепт яловичого бульйону з галушками». Щоправда я зосередилася виключно на бульйоні, сам рецепт бульйону став для мене кулінарною істиною.

Процес приготування виглядав так:

1. За рецептом з [я обрбрала яловичину на кістці — мені порадили взяти голяшку. Залила її холодною водою, повністю зануривши продукт.
2. Поставила каструлю на сильний вогонь на великому вогні. Обов'язково слід — зняла весь шум, що з'явився на поверхні. Колись я нехтувала цією процедурою, і бульйон виходив каламутним.
3. Зробила нагрівання ледь помітним, щоб вода ледь-ледь тремтіла. Вкинула неочищену цибулину, корінь моркви, лаврушку, перець горошком і дрібок солі. Томила страву близько трьох годин, під кришкою.
4. Відокремила рідину від залишків овочів та кісток. Він виявився кришталево чистим, з приємним золотавим кольором і таким насиченим ароматом, що вся квартира наповнилася затишком.

Тепер я часто повертаюся до цього рецепту. Його використовую як базу для моїх улюблених супів, або ж самостійною стравою, яку я сервірую з рубаною зеленню та сухариками. Щоразу, коли знімаю пробу свого кулінарного шедевру, я думками повертаюся на той веб-ресурс, завдяки якому я пізнала магію справжнього кухарського мистецтва.
Вы можете посмотреть все обсуждения на этом форуме.